Сутність педагогічних технологій в процесі підготовки студентів бакалаврів за спеціальністю "право" - Стоділко, Данило-Михайло (Академічні візії, 2024)
У статті розкрито сутність педагогічних технологій в процесі підготовки студентів бакалаврів за спеціальністю "ПРАВО", проведено дослідження теоретичних аспектів підготовки студентів бакалаврів у закладі вищої освіти та впровадження інтерактивних педагогічних технологій в їх освітній процес. Встановлено, що розвиток суспільства нерозривно пов’язаний з розвитком освіти. На етапі прогресивного розвитку нашої держави, педагогічні технології тісно пов’язані з освітньої діяльності закладу вищої освіти, зокрема, з підготовкою майбутніх викладачів права. Останні покликані сьогодні підготувати таке покоління, яке здатне втілювати в життя кращі цінності суспільства. Від їхньої педагогічної компетентності, педагогічної толерантності, педагогічної свідомості та самосвідомості залежить не тільки становлення та розвиток педагогічної освіти в країні, а й розвиток самої держави, її стабільність, прогрес. Проте, які б зміни не відбулися в галузі освіти або у вищій школі, вони неодмінно стосуватимуться викладача.