Управління репутацією підприємства в соціальних мережах - Козар, Тарас; Глинський, Назар (Академічні візії, 2024)
В статті визначено, що управління репутацією підприємства є ключовим фактором для розвитку та маркетингових цілей підприємства. Показано як негативні відгуки можуть критично впливати на репутацію підприємства та взаємовідносини у бізнесі . Встановлено методи відстеження відгуків та репутації підприємства в інтернет ресурсах. Доведено важливість першого враження та позитивної репутації підприємства. Доведено важливість формування маркетингової стратегії формування репутації підприємства. Проаналізовано сегменти на взаємовідносини з котрими має прямий вплив репутація підприємства. Визначено основні критерії успішної маркетингової стратегії для формування позитивної репутації підприємства. Досліджено ефективність інтернет ресурсів у розробці маркетингової стратегії формування репутації підприємства. Розглянуто бізнес соціальну мережу Linkedin та вплив її на репутацію підприємства. З огляду на репутації та світовий вплив найбільших компаній світу, очевидно що з репутацією потрібно працювати у напрямку її покращення , що і розглядається у статті.