Дистанційна освіта у професійній підготовці науково-педагогічних працівників ЗВО в умовах воєнних реалій - Зінченко, Вікторія Миколаївна; Осадчук, Наталія Петрівна; Терещук, Володимир Ігорович (Академічні візії, 2023)
У статті розглядається питання використання засобів дистанційної форми освіти в процесі підготовки педагогічних працівників в умовах широкомасштабної воєнної агресії. Саме дистанційна освіта стала інструментом забезпечення якісної та безперервної професійної педагогічної освіти в складних умовах сьогодення. Міжнародний досвід та українська практика демонструє високий рівень ефективності застосування цього методу. За допомогою дистанційних освітніх технологій вдалося забезпечити високу якість надання освітніх послуг з урахуванням необхідності створення безпечного освітнього середовища.