Використання електронних освітніх ресурсів для формування готовності майбутніх економістів до протидії ризикам у професійній діяльності - Мартиненко, О. В. (Академічні візії, 2025)
Стаття присвячена з’ясуванню видів електронних освітніх ресурсів, які використовуються для формування готовності майбутніх економістів до протидії ризикам у професійній діяльності. Враховуючи, що в умовах сьогодення фахівці економічного профілю не можуть здійснювати свою професійну діяльність без використання відповідних цифрових технологій, що застосовуються в бухгалтерській та аналітичній діяльності, впровадження в освітній процес підготовки майбутніх економістів електронних освітніх ресурсів сприятиме активації у здобувачів навичок використання інформаційно-комунікаційних технологій. Було схарактеризовано електронні освітні ресурси, що найчастіше використовуються викладачами ЗВО. Представлено розробку електронного курсу навчальної дисципліни та електронних методичних рекомендацій до проведення тренінгу.