Трейд-маркетинг: особливості та тенденції розвитку - Романенко, Лариса Федорівна (Академічні візії, 2025)
В статті здійснено дослідження тенденцій розвитку трейд-маркетингу в діяльності торгівельних підприємств. Проаналізовані інструменти трейд-маркетингу із врахуванням сучасних інформаційно-комунікаційних технологій. Представлена класифікація інструментів трейд-маркетингу за місцем розташування. Виявлені нові тенденції розвитку трейд-маркетингу в діяльності торгівельних підприємств.