Специфіка ресурсного забезпечення діяльності підприємств будівельного сектора в сучасних умовах - Лопатка, С.С. (Академічні візії, 2023)
Охарактеризовано роль ефективного управління ресурсами. Проаналізовано зміни у логістиці та структурі постачання будівельних матеріалів, зростання вартості будівельних матеріалів та індексів цін у будівництві. Визначено попит і пропозицію на ринку праці у розрізі ВЕД. Проаналізовано фінансове забезпечення будівельних підприємств, зокрема особливості формування чистих доходів. Визначено динаміку структури обсягів прямих іноземних інвестицій в Україну серед найбільших країн-донорів, а також динаміку структури обсягів прямих іноземних інвестицій за ВЕД в Україні. Проаналізовано динаміку зміни індикатора ділової впевненості в будівництві.