Показники функціональних стратегій в контексті кроскультурних стратегій управління персоналом підприємства в умовах кросрівневої координації економічної діяльності - Ліпич, Любов Григорівна; Козак, Петро Зеновійович (Академічні візії, 2024)
У статті розкрито роль, значення і специфіку використання показників функціональних стратегій в контексті кроскультурних стратегій управління персоналом підприємства в умовах кросрівневої координації економічної діяльності. Запропоновано розуміння ролі керівника у здійсненні кроскультурних стратегій. Виділено найбільш поширені показники функціональних стратегій управління персоналом, напрями розвитку підприємства, які обирають той чи інший показник для аналізу і планування своєї діяльності.