Суть та механізм мультирівневого управління координацією економічної діяльності - Козак, Петро Зеновійович (Академічні візії, 2024)
Анотація. У статті проаналізовано механізми координації економічної діяльності між державним, регіональним та локальним рівнями. Розглянуто необхідність поєднання централізованих і автономних рішень для ефективного управління економічною діяльністю. Детально розглянуто приклади успішної координації економічної діяльності на рівні місцевих громад та їхню співпрацю з іноземними партнерами. Особливу увагу приділено концептуальному осмисленню ролі кожного суб’єкта, залученого до функціонування економічної діяльності.