Методологічні підходи щодо активізації розвитку кросрівневої координації економічної діяльності - Козак, Петро Зеновійович (Академічні візії, 2024)
Анотація. Стаття присвячена дослідженню методологічних підходів до здійснення кросрівневої координації економічної діяльності в умовах стратегічного планування та багаторівневого управління. Проаналізовано багаторівневі механізми взаємодії та визначено чинники, які забезпечують підвищення їх ефективності. Показано роль кросрівневої координації у зростанні конкурентоспроможності економіки та оптимізації ресурсного забезпечення регіонів. Встановлено подальші напрями наукових досліджень, зокрема розробку системи інтеграції ресурсів та координаційних процесів між рівнями управління економікою.