Аграрний бізнес на засадах партнерства: платформи для реалізації продукції - Шарко, Віталій Вікторович; Янчук, Тетяна Василівна (Академічні візії, 2025)
Анотація. У статті розглядаються основні аспекти розвитку аграрного бізнесу на засадах партнерства, з акцентом на цифрові платформи для реалізації продукції. Особлива увага приділяється потенціалу співпраці з Китаєм як ключовим ринком для експорту аграрної продукції. Аналізуються сучасні тенденції, виклики та перспективи інтеграції українських аграрних підприємств у глобальні ланцюги постачань через партнерські моделі. На основі емпіричного аналізу запропоновано рекомендації щодо використання платформ типу Alibaba та WeChat для посилення експортного потенціалу.