Ефективні методи навчання англійської мови майбутніх правоохоронців: огляд сучасних підходів та практичні рекомендації - Снісаренко, Ірина Євгеніївна (Академічні візії, 2023)
Підходи до викладання англійської мови відображають мінливі тенденції сьогодення. За останні кілька років розвинулося значна кількість різних підходів. Досвід викладачів свідчить, що єдиного "ідеального" підходу не може бути, оскільки контексти вивчення іноземної мови є різними для різних спеціальностей. Актуальність цієї статті – це позиціонування еклектичного методу як одного з найефективніших. Мета роботи полягає в аналізі окремих традиційних та сучасних методів, що використовуються в практиці викладання англійської мови для майбутніх правоохоронців, а також у наданні рекомендацій щодо використання проаналізованих методів. Результати роботи уможливили з’ясування ефективних методів викладання англійської мови з урахуванням специфіки вузької спеціалізації правоохоронної галузі. Висновок полягає в тому, що традиційні методи все ще співіснують із сучасними, а еклектичний підхід вважаємо ефективним у викладанні англійської мови для майбутніх правоохоронців.