Перешкоди розвитку будівельної галузі в Україні у воєнний час - Феник , Володимир; Денека , Василь (Академічні візії, 2023)
В рамках даної наукової статті, розкривається сучасний стан розвитку вітчизняної будівельної галузі. Аналізуються зміни в сфері індексів будівельної продукції (за ключовими типами даної продукції). Розкривається динаміка об’ємів виробництва будівельних матеріалів в Україні за період з 2018 по 2022 рік включно. Здійснюється оцінка та аналіз динаміки реалізованої продукції в сфері будівництва та будівельних матеріалів. Проаналізована динаміка виконаних робіт в сфері будівництва та будівельних послуг в Україні за п’ятирічний часовий проміжок часу із 2018 року по 2022 рік. В рамках підсумкових висновків по даній науково-дослідній роботі систематизовані ключові проблеми та загрози стосовно розвитку будівельної галузі в Україні в умовах повномасштабного воєнного вторгнення на сучасному етапі розвитку національної економіки України.