Маркетингово-логістичні аспекти проєктної діяльності підприємств на ринку електрообладнання - Рикованова, Ірина Сергіївна; Жолобович , Маркіян Ігорович (Академічні візії, 2024)
Електричне обладнання – велика і складна галузь, що включає величезний набір пристроїв і систем, ретельно розроблених з метою генерування, перетворення, передавання, розподілення або використання електричної енергії. Від електростанцій, які виробляють електроенергію, до об‘єктів, які її споживають. Проєктна діяльність у цій галузі є вкрай необхідною умовою функціонування. Зважений і фаховий підхід до створення та управління проєктами покликаний забезпечити визначення потреби замовника, збалансування фінансових витрат та витрат часу, і, як результат – забезпечення надійності функціонування всього електрообладнання. При створенні проєкту електропостачання важливим є використання логістичних підходів (на стадіях проєктування та реалізації проєкту) та маркетингових (для створення системи взаємин усередині проєктної команди та зі стейкхолдерами). Останнє відкриває можливість для спеціалізованих підприємств із проєктування закріпитися на обраному сегменті ринку та створити позитивний імідж.