Вплив інноваційного дизайну веб-сайту на конверсію та користувацький досвід в е-торгівлі - Ярош, В.; Лагута, В.; Смоляков, М.; Тарасяк, І.; Футиляк , С.; Рутар, Р. (Академічні візії, 2024)
У сучасному цифровому світі, дизайн веб-сайту став критичним фактором, що впливає на залучення користувачів, коефіцієнти конверсії та загальний успіх бізнесу. Ефективний дизайн веб-сайту не тільки привертає увагу відвідувачів, але й зрештою призводить до збільшення конверсій. У цій статті встановлено зв’язок між інноваційним веб-дизайном і залученням користувачів, виявлено важливість інтуїтивно зрозумілої навігації, адаптивного дизайну, привабливих візуальних елементів і переконливого заклику до дії, а також надано інформацію про останні дослідження на цю тему.