Соціально-економічні чинники поширення музичного мистецтва - Шуневич, М. В.; Мазепа, Т. Л.; Табаков , П. А.; Хома, М. С.; Лун, Лі Янь; Кміть, І. А. (Академічні візії, 2024)
Музичне мистецтво є важливим аспектом сучасного світу, який впливає на культурну економіку, соціальну інтеграцію та розвиток технологій. Ця стаття спрямована на вивчення соціально-економічних чинників, які визначають поширення музичного мистецтва у сучасному суспільстві. Особлива увага приділяється впливу культурних трансформацій на розвиток музичної індустрії, її взаємодії з економічними процесами та сприянню соціальній інтеграції через мистецькі ініціативи. Надано аналіз особливості музичної освіти. Висвітлено важливість музичного мистецтва в сучасному світі та надано характеристику особливості поширення музичного мистецтва через актуальний соціально-економічний контекст.