Техніко-психологічний підхід до розвитку людських ресурсів підприємства галузі інформаційних технологій - Воробйов, В. В.; Піцикевич, В. В.; Нек, Т. О.; Скавінський, Ю. А.; Островський, Ю. О.; Радзівон , Ю. С.; Либа, П. В. (Академічні візії, 2024)
У статті досліджено техніко-психологічний підхід до розвитку людських ресурсів на підприємствах галузі інформаційних технологій. Проаналізовано теоретичні основи та практичні аспекти інтеграції технологічних інновацій з психологічними методами управління персоналом. Особлива увага приділяється впливу автоматизації на якість роботи та розвиток професійних навичок працівників. Показано, що техніко-психологічний підхід сприяє підвищенню ефективності роботи, зниженню рівня стресу та покращенню загального психологічного клімату на підприємстві. У статті надано рекомендації для керівників щодо впровадження цього підходу для забезпечення конкурентоспроможності та інноваційного розвитку організації.