Інститут присяжних: чи можливе ефективне функціонування в Україні - Радченко, Еллі (Академічні візії, 2024)
Статтю присвячено аналізу ефективності функціонування інституту присяжних в Україні. Незважаючи на належне законодавче регулювання, даний інститут так і не став дієвим елементом судової системи нашої країни. Постає питання, чи є необхідність в існування цього інституту. В статті акцентується увага на проблемах, які виникають під час спільної роботи професійних суддів та присяжних.