Оптимізація корпоративного навчання: Використання лінійних моделей і нейронних мереж - Любомудрова, Надія Петрівна; Ямщиков, Ігор Ігорович (Академічні візії, 2024)
Робота присвячена питанням ефективності навчання персоналу в організаціях та ролі машинного навчання в цьому процесі. В статті приділяється особлива увага аналізу наявних алгоритмів машинного навчання, розглядаються особливості їх застосування. В статті проведено огляд лінійних моделей для класифікації та регресії, а також ролі кореляції в аналізі даних. На основі проаналізованого матеріалу визначається доцільність використання розглянутих моделей машинного навчання у контексті навчання та розвитку персоналу. У статті підкреслюється важливість інтеграції розглянутих моделей з більш складними методами машинного навчання для покращення ефективності навчальних програм для працівників організації з метою оптимізації та покращення навчальних процесів у корпоративному середовищі.