Стратегічні підходи до залучення та утримання талантів у рієлторській діяльності - Перевозова, І. В.; Устенко , А. О.; Коневич, С. П.; Жук, І. М. (Академічні візії, 2024)
У статті розглянуто сучасні підходи до залучення та утримання талантів у сфері рієлторської діяльності. Акцент зроблено на стратегічному підході до управління людським капіталом як ключовому факторі успіху організацій. Зокрема, досліджено аспекти, які стосуються використання цифрових технологій, розвитку корпоративної культури, запровадження ефективних мотиваційних систем та вдосконалення процесів професійного розвитку працівників. Запропоновано рекомендації для покращення ефективності роботи з талантами, що включають використання сучасних інструментів управління та підвищення рівня задоволеності співробітників.