Проблеми управління якістю освіти у сфері культури і мистецтва: виклики війни, наслідки енергетичної кризи - Ялоха, Тетяна Олександрівна; Білан, Василь Вікторович; Громадський, Ростислав Анатолійович (Академічні візії, 2023)
Метою цієї статті є аналіз сучасних викликів управління якістю освіти у сфері культури і мистецтва, зокрема зумовлених війною та енергетичною кризою, а також перспектив щодо їх вирішення. Проведено аналіз впливу рівня підготовки абітурієнтів на рейтинг відповідного закладу вищої освіти. Слід зазначити, що важливо постійно моніторити сучасні технології, які варто застосовувати надалі для аналізу якості освіти й дистанційного навчання. Зокрема необхідно звертати увагу на специфіку окремих сфер цієї галузі. Для контролю якості освіти ефективними є застосування відеозаписів, а також відеоконференцій у режимі реального часу.