Недоліки законодавчих ініціатив з оподаткування операцій з віртуальними активами - Самсін, Роман Ігоревич (Академічні візії, 2023)
У статті досліджено останні законодавчі ініціативи з оподаткування операцій з віртуальними активами в Україні. Здійснено аналіз норм законопроєктів від 15.11.2019 № 2461 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законів України щодо оподаткування операцій з криптоактивами» та від 13.03.2022 № 7150 «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо оподаткування операцій з віртуальними активами» та сформульовані пропозицій щодо їх удосконалення.