Дистанційне навчання майбутніх фармацевтів в умовах воєнного стану (досвід медичних ЗВО України) - Лисенко, Тетяна Анатоліївна; Панченко, Світлана Валеріївна; Привалко, Елеонора Геннадіївна; Калібабчук , Валентина Олександрівна (Академічні візії, 2023)
Мета цієї роботи полягає в оцінюванні можливостей системи дистанційного навчання для закладів вищої медичної освіти, виявлення переваг і вирішення проблем, які впливають на її інтеграцію в медицині. Результати дослідження показали, що в умовах війни дистанційне навчання дозволило медичним та фармацевтичних студентам завершити програми та скласти фінальні іспити, проте, у зв’язку зі специфікою галузі, дистанційне навчання замінили гібридним. Платформи дистанційного навчання Zoom, Google Meet та Moodle є дієвими для медичної освіти, проте, зважаючи на особливості галузі, можуть слугувати більше в якості корисного доповнення для очного навчання.