Ефективність використання сучасних електронних ресурсів в освітній діяльності закладів вищої медичної освіти України: аналіз перспектив та альтернативи - Коваленко, Вікторія Володимирівна; Приходченко, Світлана Валеріївна; Горват, Галина Томашівна (Академічні візії, 2023)
Статтю присвячено вивченню перспектив та альтернатив використання сучасних електронних ресурсів в освітній діяльності закладів вищої медичної освіти України. Метою дослідження є аналіз сучасних електронних ресурсів в освітній діяльності закладів вищої медичної освіти України. Зазначається, що дистанційне навчання неможливе без використання розмаїття електронних освітніх ресурсів. Ці ресурси, доступні через комп'ютерні мережі, забезпечують здобувачам освіти цілодобовий доступ до якісних навчальних матеріалів та сприяють їх самостійному вивченню. Вони є надійними партнерами у формуванні сучасного освітнього середовища, яке поєднує гнучкість дистанційного навчання з якістю та доступністю електронних ресурсів.