Адміністративно-правові засади захисту інформації в контексті електронного врядування - Крамар, Р. І.; Бойко, Я. А.; Черепанич, А. М; Пиріг, І. В.; Голумбівський, С. О. (Академічні візії, 2023)
Дана стаття присвячена аналізу актуальних тенденцій стосовно захисту інформації, адміністративно-правових засад дотримання інформаційної безпеки в рамках розвитку електронного врядування в Україні. У статті були досліджені як наявні проблеми та недосконалості нормативно-правового регулювання у сфері захисту інформації, так і досягнення вітчизняних державних органів, котрі не дивляись ні на що продовжують проактивну розбудову взаємодії за системою «держава-громадяни» шляхом імплементації та впровадження покращень до системи електронного врядування. Стаття також присвячена аспектам інформаційної безпеки та прогалинам захисту інформації, новим викликам у сфері інформаційної безпеки в управлінській та адміністративній сферах.